Privacy_Disclaimer

Privacy
De persoonlijke gegevens die u, indien van toepassing, op onze site invult, zullen voor het doel waarvoor u de gevraagde informatie heeft gegeven, worden gebruikt. Deze gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Daarnaast gebruikt Special Flowers de gegevens om de dienstverlening naar u toe te verbeteren. Als u hiertegen bezwaar heeft, kunt u dat melden aan Special Flowers. Uw gegevens worden dan onmiddellijk uit ons bestand verwijderd.

 

Disclaimer

Special Flowers is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website, zij kan echter niet “garanderen” dat de informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. “Daarom” kunnen aan de informatie op deze pagina geen rechten worden ontleend.

Verder aanvaardt Special Flowers geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Special Flowers aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor door derden aangeboden inhoud van websites waarnaar door middel van links wordt verwezen.

Heeft u vragen of wenst u informatie over Special Flowers e-mail of bel ons: info@specialflowers.nl – 06 – 107 896 28
Begin hier een chat
1
Kan ik u helpen?
of scan de code
Hallo!
Waarmee kan ik u helpen?