Bruidsboeketten

Special Flowers kan voor u, als bruidspaar, meewerken aan een onvergetelijke dag. Samen met u het bruidsboeket uitzoeken dat voldoet aan uw wensen. Stijl en vorm van klassiek naar modern en ook experimenteel.

Corsages

Tevens kunnen wij voor u corsages verzorgen. Al eens gedacht aan een boeketje voor het bruidsmeisje of een jonkerstokje voor de bruidsjonker? Ook voor een prachtige kerkversiering kunt u bij Special Flowers terecht.

Autoversiering

Bij een onvergetelijke huwelijksdag behoort natuurlijk vervoer in stijl. Voor Special Flowers is het versieren van de bruidsauto, met een of meerdere bloemwerken, een uitdaging om er weer iets bijzonders van te maken.

 

Nog iets vergeten?

Denk hierbij aan een bedankje, bv. in de vorm van een roos, na afloop van het bruiloftsfeest. Ook het versieren van de feestzaal en het buffet behoort tot de mogelijkheden.

 

Bestellen en bezorgen

Bij bruidswerk kan er bij u thuis een afspraak worden gemaakt zodat u samen met Mirjam van Special Flowers een keuze kunt maken uit de beschikbare arrangementen.

 

Lint bedrukkingen

Voor bruidswerk, geboortes, verjaardagen, bedrijfsjubilea ’s ect, kunnen ook linten worden bedrukt. Kies je eigen tekst, kleur en lint ect.

impressie boeketten

Online bloemetje bestellen?

Klik op het winkelwagentje.