Potten

Voor elke stijl, elke smaak en elke prijsklasse bestaat er een model pot. Of het nu gaat om modern-klassiek of strak-zakelijk. Op deze website vind u een selectie van de te leveren potten.

Planten

Planten en potten. De één kan niet zonder de ander. Sterker nog: ze versterken elkaar in uitstraling. Kleur, maat, vorm en materiaal. Laag, hoog, rond, vierkant, groot, klein, keramiek, kunststof, metaal, natuurlijke materialen alles is mogelijk, want behalve de plant krijgt ook de omgeving een facelift. Wij adviseren u hier graag over zodat het groene sieraad nog mooier tot zijn recht komt in uw interieur.

Decoratiemaretalen

Past een groene plant niet in uw interieur of wilt u iets anders dan is er een uitstekend alternatief met de decoratieve materialen in combinatie met de potten uit ons assortiment.

De materialen o.a  hout vragen een beperkt onderhoud of zijn onderhoudsvrij Mirjam kan met haar mogelijkheden en ruime ervaring iets moois en tijdloos creëren waar u lange tijd plezier van zult hebben

Bestellen en bezorgen.

Bij Special Flowers is al het bloemwerk te bestellen per telefoon, E-mail of website, wij maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden door te spreken.

impressie bloem- potten

Online bloemetje bestellen?

Klik op het winkelwagentje.