Rouwwerken

We staan er liever niet te lang bij stil, maar een overlijden is een onlosmakelijk deel van het leven. Wanneer u een dierbare verliest wilt u daar op een persoonlijke manier afscheid van nemen

Special Flowers maakt rouwbloemwerk, rouwboeketten, kistversiering, kinder rouwwerk etc. Alsmede een rouwarrangement in de vorm van een hart, beer of rouw letters denkend aan L O V E.

Rouwbloemen drukken zeer persoonlijke gevoelens uit en dienen dus met de grootste aandacht te worden geschikt

Persoonlijke boodschap

Special Flowers biedt u de ruimte om zelf iets toe te voegen aan het rouwbloemwerk door middel van een boodschap enof een persoonlijk aandenken. Denk daarbij ook aan een vlinder of ballonnen.

 

Urndecoratie

Steeds meer wordt gebruik gemaakt van crematie. De as van de overledene gaat in een speciale urn, die wordt bijgezet in een urnenveld, vaak een complex van muurtjes met urnen daarin. Door gebrek aan ruimte voor versiering maken we een passende decoratie vaak in de vorm van een corsage of een decoratieve bloemengarnering.

 

Wat nog meer?

Denk hierbij ook aan de verjaarsherinnering, bloemen bij de foto van de overledene met Allerzielen en speciale hoogtijdagen als Pasen en Kerstmis.

 

Bestellen en bezorgen

Zeker bij rouwbloemwerk kan er bij u thuis een afspraak worden gemaakt zodat u in alle rust samen met Mirjam van Special Flowers een keuze kunt maken uit de beschikbare arrangementen.

 

Lint bedrukken voor rouwwerk

Er zijn momenten in het leven dat woorden te kort schieten.
Wij zetten ons volledig in om uw laatste groet op een Satijn lint te drukken.
De kleur van het Satijn lint kiest u zelf, daarbij ook de tekst, lettertype, symbolen en
de kleur van de letters. Goud, zwart en grijs

 
Voorbeelden van teksten en lint vind u op de pagina “Persoonlijke teksten”

impressie rouwwerken

Online rouwboeket bestellen?

Klik op het winkelwagentje.